2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU İLANI

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kurum İçi, Kurumlar arası, Yurt dışı ve Ek Madde-1 kapsamında, Yatay Geçiş başvuru tarihleri ve şartları aşağıya çıkarılmıştır.

* Başvuru yapacak öğrencilerin Üniversitemize gelmesine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda on-line olarak yapılacaktır. Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.  Başvuru yapmak için tıklayınız.

* Yatay geçişle alakalı her türlü sorularınızı başvuru yapılmak istenen birime sorabilirsiniz.

* Genel ağırlıklı not ortalamasıyla Lisans Programlarına öğrenci alınmayacak olup, yapılan başvurular geçersiz kabul edilecektir. Ancak Lisans programlarına Ek Madde-1 kapsamında başvuru yapılabilir. Bu programları kontenjanı ayrıca ilan edilmeyecek olup, kontenjan ilgili programın ÖSYS kontenjanın %20'si kadardır.

Üniversitemizden Ek Madde-1 kapsamında daha önceki dönemlerde ayrılanlardan dönmek isteyenler, on-line başvuru yapmazlar. Bu öğrenciler başvuru tarihleri içerisinde birimlerine bir dilekçe ile başvurabilirler.

Başvuru Tarihleri

02 – 15 Ocak 2018