2021- YKS 2.EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2021- YKS 2.EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

 

ALKÜ ailesinin yeni üyeleri, kıymetli öğrencilerimiz;

Yeni yuvanıza hoş geldiniz.

Üniversite yılları, insan hayatının en güzel ve unutulmaz dönemleridir. Bu dönemde birçok insan ile tanışıp kişisel gelişimlerinize katkı sağlayacaksınız. Üniversite hayatınızı mutlu, verimli ve hak ederek geçirebilmek adına ana motivasyon kaynağımız “Ülkemiz için yararlı insan olma gayreti” olacaktır.

2015 yılında kurulan Üniversitemiz kısa bir sürede çok hızlı büyüyerek birçok başarıya imza atmıştır. Bu başarının mimarları özveri ile çalışan akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimizdir. Bundan sonraki yıllarda da Üniversitemizin geldiği noktadaki başarıları sizler sayesinde olacaktır.

Bu anlamda her yaptığımız işte genel etik ve ahlak kurallarını esas almak önem arz etmektedir. Bunun yanında geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetiştiği önemli bir eğitim kurumu olarak, sizlerin de yardımı ile Ülkemizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ederek tanıtmaya devam edeceğiz.

Asıl gayemiz insanlığa faydalı, vatanını seven ve iyi insan olmayı kendisine amaç edinmiş gençler yetiştirmektir. Bu yüzden karşılıklı iyi niyetlerle çok çalışıp başaracağız…

ALKÜ olarak birlikte ülkemizin geleceğine yön verecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Tekrardan bu güzel aileye hoş geldiniz.

 

Prof. Dr. Ekrem KALAN

          REKTÖR

 

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.


  • 2021- YKS 2.EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
  • 22 Ekim, 2021