UKRAYNADA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN YATAY GEÇİŞ VE ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURU DUYURUSU

* Ukrayna’da Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Yatay Geçiş Duyurusu İçin Tıklayınız.

* Ukrayna’da Öğrenim Gören Öğrenciler İçin Özel Öğrenci Duyurusu İçin Tıklayınız.

* Yatay Geçiş Kontenjanları İçin Tıklayınız.

* Yükseköğretim Kurulu Tarafından Tanınan Ukrayna'daki Yükseköğretim Kurumları İçin Tıklayınız.

* Yükseköğretim Kurulunca (Başarı Sırası Şartı Aranan Programlar) Esas Alınan Dünya Sıralama Kuruluşları İçin Tıklayınız.

* Yükseköğretim Kurulunca (Başarı Sırası Şartı Aranmayan Programlar) Esas Alınan Dünya Sıralama Kuruluşları İçin Tıklayınız.

Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Yatay Geçiş Başvurusu Tarihleri 11-15 Nisan 2022
Yatay Geçiş Sonuçlarının Birimlerce Duyurulması 20 Nisan 2022
Asıl Adayların Kesin Kayıt Tarihleri 21-22 Nisan 2022
Yedek Adayların Birimlerce Duyurulması  23 Nisan 2022
Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihleri 25 Nisan 2022

Özel Öğrenci Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Yatay Geçiş Şartlarını Sağlayamayan Öğrencilerin Özel Öğrenci Başvuru ve Kayıt Tarihleri 11-15 Nisan 2022
Yatay Geçiş Başvurusu Yapan Ancak Yararlanamayan Öğrencilerin Özel Öğrenci Başvuru ve Kayıt Tarihleri 26-29 Nisan 2022

* Yatay geçişle ile ilgili her türlü sorularınızı başvuru yapılmak istenen birime sorabilirsiniz. Birim İletişim Bilgileri İçin Tıklayınız.

* Yatay geçiş değerlendirme işlemleri sonucunda listeler akademik birimlerin internet sayfalarında yayınlanacaktır.

• OİDB
  • 07 Nisan, 2022