PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DERSLERİ UYGULAMA İLKELERİ DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın E-75850160-104.01.07.01-260 sayılı yazısı gereği, "Pedagojik Formasyon Eğitimi Dersleri Uygulama İlkeleri" Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenmiş olup, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminden İtibaren İlgili Formasyon Derslerini Almak İsteyen Öğrenciler Belirlenen İlkeler Doğrultusunda Ders Seçimi Yapabileceklerdir.

"Pedagojik Formasyon Eğitimi Dersleri Uygulama İlkeleri" İçin Tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Derslerini Seçebilecek Programlar Listesi İçin Tıklayınız.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı kararı gereği, birinci sınıf öğrencileri formasyon derslerini alamayacaklardır.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından açılan ve aşağıda listelenen Üniversite Formasyon Derslerini, öğrenciler ders kayıt ekranlarından belirtilen sınıf ve dönemler içerisinden seçebileceklerdir.

Pedagojik Formasyon Eğitimi Derslerine İlişkin Ders Programı (ders saatleri, ders günü vb.) Güncellenebilir.

Ders kaydını kesinleştiren öğrenciler Ekle/Bırak haftasında ekleme yapabileceklerdir.

Ders Adı Ders Kodu T+U Kredi AKTS Sınıf Grup / Dönemi

Z/S

EĞİTİME GİRİŞ FOR 201 3+0 3 4 2 FOR2GÜZ Seçmeli ÜNİVERSİTE FORMASYON
SINIF YÖNETİMİ FOR 202 2+0 2 3 2 FOR2BAHAR Seçmeli ÜNİVERSİTE FORMASYON