MAZERET SINAVLARI VE BAŞVURU İŞLEMLERİ

►COVİD-19 salgını nedeniyle, 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılında yapılan ara sınavlara herhangi bir sebeple giremeyen öğrencilerin 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydıyla mazeret sınavına girebilmesine 29/04/2020 tarih ve 11/54 sayılı Üniversitemiz Senatosu toplantısında karar verilmiştir. Buna göre;

1- Öğrenciler OBS üzerinden elektronik olarak sınavına giremediği dersler için Mazeret Sınavı Başvurusu yapacaklardır. Diğer kanallardan (e-posta, dilekçe, telefon gibi)  yapmış olduğunuz başvuru var ise tekrar elektronik olarak başvuru yapmanız gerekmektedir.

2- Ara sınavlar için mazeret sınavı başvurularının son günü 17 Mayıs 2020 tarihi ve Saat: 23:59’a kadardır.

3- Mazeret sınavınız Yarıyıl sonu sınavlarına kadar yapılabilecektir.

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS) ÜZERİNDEN MAZERET SINAV BAŞVURUSU SIRASINDA YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN TIKLAYINIZ.

• 04 Mayıs, 2020