2024-YKS EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN DEĞERLİ ÖĞRENCİMİZ

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI -GÜZ- YARIYILI DERS KAYIT İŞLEMLERİ

Ders Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

►►► 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları ve İşlemleri Videolu Görsel Anlatım için tıklayınız. (Öğrenciler İçin)

►►► 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları ve Kayıt Yenileme İşlemleri Videolu Görsel Anlatım için tıklayınız.  (Akademisyenler İçin)

-Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenciler dâhil, tüm öğrenciler ders kayıt işlemlerini kendileri yapacaklardır.

►►► Katkı Payı veya Öğrenim Ücretlerini için tıklayınız.

-Katkı payı veya öğrenim ücreti ödeme işlemi yapılmadan ders kayıt işlemi yapılmaz.

-Ders programlarınız okulunuzun web sitesinde ilan edilmiştir. Lütfen okulunuzun web sitesini takip ediniz.

-Kaydını yenilemeyen öğrenciye o yarıyıl içinde öğrenci belgesi verilmez ve bu öğrenci derslere devam edemez, sınavlara giremez, öğrencilik haklarından yararlanamaz.

-Gözetim listesinde olup olmadığına bakılmaksızın çakışan dersleri sistem seçmenize izin vermeyecektir.

• ALKÜ OİDB
  • 19 Eylül, 2024