2023-YKS YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2023-YKS YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

 

Sevgili Gençler,

2023 YKS Yerleştirme Sonuçları hepinize hayırlı ve uğurlu olsun.

Uzun yıllar süren emeklerin ve büyük özverilerin karşılığında hak ettiğiniz bu başarı için sizleri kutluyor, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitemize ve Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Alanya’mıza hoş geldiniz diyorum.

Hayatınızın en önemli kararını verme sürecini geride bırakarak ülkemiz ve geleceğiniz için yeni bir döneme adım attınız. “Türkiye Yüzyılı”nı kutladığımız bu dönemde, geleceğimiz olan sizlerin, ileriye yönelik planları daha güçlü bir Türkiye için tartışmasız en önemli konulardandır.

Güzel bir gelecek ve güçlü bir Türkiye için sizlere en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, başta şahsım olmak üzere, tüm ALKÜ Ailesi olarak her zaman yanınızda olacağımızı ve sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için daha fazla gayret edeceğimizi bilmenizi isterim.

Geleceğimizin Umudu Gençlerimiz,

Artık önünüzde; ülkemiz, milletimiz, aileniz ve kendiniz için yeni hedeflere doğru adım attığınız günler var.

Hepimizin karşılaştığı gibi biliyorum ki sizler de büyük zorluklarla karşılaştınız. Bugün, büyük emekler ve umutlarla hazırlandığınız süreçte artık ALKÜ öğrencisi olarak geleceğinizi şekillendirmeye başlayacaksınız.

Türkiye’nin en genç üniversitelerinden birisi olan ALKÜ’de en iyi şekilde öğrenim görmeniz için ihtiyacınız olacak tüm donanımlarımız hazır bulunuyor.

Her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulumuzda mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahibiz. Son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarımız ve dersliklerimizle eğitimde çağdaş ortamları siz değerli öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Genç, dinamik ve başarılı öğretim kadrosuyla gençlere yol gösteren Üniversitemizle, yeni dönemde ülkemizin geleceğine en iyi şekilde yön vereceğinize yürekten inanıyorum. 

ALKÜ’ye yerleşen siz değerli öğrencilerimize; geleceğini güvenle inşa edeceği, güzel anılar biriktireceği, hayatınızın en güzel, en verimli dönemini yaşayacağı üniversite hayatı ve sonrası için en önemli birikimleri edineceği öğretim yılı diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

ALKÜ Ailesine Hoş Geldiniz...

                                                                               Prof. Dr. Kenan Ahmet TÜRKDOĞAN

                                                                                                    Rektör

 

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.


  • 21 Ağustos, 2023