2020- DGS SONUCU İLE ÜNİVERSİTEMİZİ YENİ KAZANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE (YENİ KAYIT VE DERS KAYIT İŞLEMLERİ)

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Sevgili öğrenciler;

Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Dikey Geçiş Sınavı sonucunda başarılı olarak Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni kazandınız. Bu başarınızdan dolayı sizi gönülden tebrik ediyor, bu süreçte hiçbir fedakarlığı sizden esirgemeyen, başarınız için sizi sürekli destekleyen ailenizi de kutluyor, Kökleri mâzide, hedefleri âtide olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ailesine hepiniz hoşgeldiniz diyorum.

Öğrencilerini dünyanın dört bir yanında önemli görevler üstlenebilecek bilgi donanımına sahip bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen Alanya Alaaddin Keykubat  Üniversitesi(ALKÜ), değerli akademisyenleriyle sizlerin geleceğine en iyi şekilde yön verecektir.

Denizi, güneşi, tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın en güzel kıyı ilçesi olan Alanya’da yer alan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi(ALKÜ) ; 10 fakülte, 1 yüksekokul, 5 meslek yüksekokulu, 1 enstitüsü ile bilimsel çalışmaların yanı sıra sanatsal, sportif ve kültürel etkinlikler ile yeteneklerinizi ve becerilerinizi geliştirmenize imkân sağlayacaktır.

Hayallerinizdeki geleceğe adım attığınız çok önemli bir dönemin başlangıcı olan üniversite hayatınızda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni seçtiğiniz için sizleri bir kez daha kutluyor, eğitim- öğretim hayatınızda başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Ekrem KALAN

►►►Kayıt Kılavuzu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

• 07 Ekim, 2020