2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru İlanı

Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Ön Lisans ve Lisans örgün ve ikinci öğretim programlarına Kurum İçi, Kurumlar Arası ve Ek Madde-1 ile Yurtdışı Yükseköğretim Kurumlarından Yatay Geçiş yoluyla alınacak öğrencilerde aranılacak koşullar, gerekli belgeler ve son başvuru tarihi aşağıda belirtilmiştir.

* Başvuru yapacak öğrencilerin Üniversitemize gelmesine gerek yoktur. Başvurular elektronik ortamda on-line olarak yapılacaktır. Posta, e-posta, kargo veya şahsen başvuru kabul edilmeyecektir.  Başvuru yapmak için tıklayınız.

* Yatay geçişle alakalı her türlü sorularınızı başvuru yapılmak istenen birime sorabilirsiniz.

* Kontenjanlar aşağıda ilan edilmiş olup, Ek Madde-1 kapsamında kontenjan ilgili programın ilgili yılında ÖSYS kılavuzunda ilan edilen kontenjanın %30'u kadardır.

* Ek Madde-1 kapsamında geçiş yapmak isteyen öğrenciler Yatay geçiş Taahhütnamesi doldurup başvuru sayfasına yükleyeceklerdir. Taahhütname için tıklayınız.

Üniversitemizden Ek Madde-1 kapsamında daha önceki dönemlerde ayrılanlardan dönmek isteyenler, on-line başvuru yapmazlar. Bu öğrenciler başvuru tarihleri içerisinde birimlerine bir dilekçe ile başvurabilirler.

Başvuru Tarihleri

30 Temmuz-10 Ağustos 2018

Değerlendirme Tarihleri

13-16 Ağustos 2018

Sonuçların İlan Tarihi

17 Ağustos 2018

Asil Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri

27-29 Ağustos 2018

Yedek Kazanan Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri

03-07 Eylül 2018

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru İlanı için tıklayınız.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Kontenjanları (Kurum içi, Kurumlararası, Yurtdışı) için tıklayınız.

Üniversitemizin son 5 Yılına ait taban-tavan puanları için tıklayınız.

• 05 Temmuz, 2018