2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI -BAHAR- YARIYILI DERS KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

• 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı -BAHAR- yarıyılı ders kayıtları ve kayıt yenileme işlemleri kılavuzu için tıklayınız.

• Ders kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ile mazeretli ders kaydı ve danışman onayı ile ders ekle çıkar işlemleri -aşağıda belirtilen tarihler arasında- Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

• Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenciler dâhil, tüm öğrenciler ders kayıt işlemlerini kendileri yapacaklardır.

• Tıp Fakültesi ve Hazırlık sınıfı öğrencilerinin ders kayıtları otomatik olarak yapılacağından, bu öğrenciler ders kayıt haftasında herhangi bir işlem yapmayacaklardır. Ancak hazırlık sınıfı yeterlik sınavından başarılı olarak birinci sınıfa başlayacak olanlar ders kayıtlarını kendileri yapacaklardır.

• Normal öğrenim süresini aşan normal öğretim öğrencileri katkı paylarını, ikinci öğretim öğrencileri ise öğrenim ücretlerini -aşağıda belirtilen tarihler arasında- arasında tüm –Halk Bankası- şubelerinden, ATM’lerinden (para yatırma özellikli) ve internet bankacılığından öğrenci numarası ile yapabileceklerdir.

• Kaydını yenilemeyen öğrenciye o yarıyıl içinde herhangi bir öğrenci belgesi verilmez ve bu öğrenci derslere devam edemez, sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.

• Gözetim listesinde olup olmadığına bakılmaksızın Çakışan dersleri sistem seçmenize izin vermeyecektir.

Ders Kayıt Yenileme ve Katkı Payı veya Öğrenim Ücreti Yatırma Tarihleri

30 Ocak 2019

01 Şubat 2019
Saat: 17:30