2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT İŞLEM KILAVUZU

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı ders kayıt işlemleri için tıklayınız.

• Ders kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

• Katkı payı veya öğrenim ücreti yatırma işlemleri 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm Halk Bankası şubelerinden yapılabilecektir. Ödeme yapılmadan ders kayıt işlemi yapılmaz.

• Ders ekle ve çıkar işlemleri 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

• Yeni kayıt ve hazırlık sınıfı öğrencilerinin ders kayıtları otomatik olarak yapılacağından, ders kayıt haftasında herhangi bir işlem yapmayacaklardır.

• Kaydını yenilemeyen öğrenciye o yarıyıl içinde herhangi bir öğrenci belgesi verilmez ve bu öğrenci öğrencilik haklarından yararlanamaz.

• Gözetim listesinde olup olmadığına bakılmaksızın Çakışan dersleri sistem seçmenize izin vermiyecektir.

• 25 Ağustos, 2017